Примірне двотижневе  меню для дітей дошкільних учбових закладів

(при триразовому харчуванню) на літньо – осінній період 2018 року

 

І тиждень

 

 

Назва блюда

Вихід блюда

Назва блюда

Вихід блюда

Назва блюда

Вихід блюда

 

ясла

сад

ясла

сад

ясла

сад

Понеділок

Сніданок

Обід

Полуденок

Каша манна на молоці

180

200

Розсольник

150

200

Суп молочний макаронний

180

200

Печиво

12

35

Картопляне пюре

115

140

Хліб пшеничний з маслом

55/3

80/5

Печінкові оладки, соус

36/20

45/ 25

Свіжі фрукти

45

100

Свіжі овочі

30

40

Чай

150

180

Чай з молоком

150

180

Хліб житній

20

40

Сир твердий

7

12

II      Сік

50

70

Компот з сухофруктів

100

150

 

 

 

 

Вівторок

Пюре картопляне

115

140

Суп з макаронами на м/к бул.

150

200

Каша молочна гречана

180

200

Риба по-польські з соусом

45/20

90/25

Ліниві голубці

150

180

Булка

50

60

Хліб пшеничний з маслом

55/3

80/5

Хліб житній

20

40

Чай

150

180

Овочі свіжі

30

30

 Компот з сухофруктів

125

175

Свіжі фрукти

45

100

Какао на молоці

150

200

 

 

 

 

 

 

 

II      Сік

50

70

 

 

 

 

 

 

Середа

Ліниві вареники з кип'яч. сметаною

120/10

155/15

Суп овочевий на м/к бул.

150

200

Суфле з буряка

130

160

Молоко кип'ячене солодке

150

180

Каша гречана (в’язка)

100

120

Хліб пшеничний з маслом

25/3

45/5

Хліб пшеничний з маслом

25/3

30/5

Котлета з соусом

45/20

70/25

Яйце відварене

20

40

Свіжі фрукти

45

100

Овочі свіжі

30

30

Коф. напій на молоці

155

200

II      Сік

50

70

Хліб житній

20

40

 

 

 

 

 

 

Компот з сухофрукт

100

150

 

 

 

Четвер

Каша пшоняна

80

120

Бурячник на к/б

150

200

Каша молочна геркулес

180

200

Рибна котлета з соусом

45/20

95/25

Відварні макарони

100

120

Чай з молоком

150

180

Овочі свіжі

25

30

Суфле з відварного м'яса

40

60

Рогалик з повидлом

50

60

Хліб пшеничний з маслом

50/3

75/5

Ікра кабачкова

50

80

Сир твердий

8

13

Какао на молоці

150

200

Хліб житній

20

40

 

 

 

Свіжі фрукти

45

100

Компот з сухофрукт

125

175

 

 

 

 

II      Сік

50

70

 

 

 

 

 

 

П'ятниця

Сирно-рисова запіканка зі сметан.

125/10

150/15

Борщ на к/б

150

200

Каша мол. пшоняна

180

200

Хліб пшеничний з маслом

50/3

75/5

Картопляне пюре

115

140

Вафля

13

40

Коф. напій на молоці

180

200

М’ясні биточки, соус

50/20

70/25

Чай

150

180

II      Сік

50

70

Тушкована капуста

40

60

Свіжі фрукти

45

100

 

 

 

Хліб житній

20

40

 

 

 

 

 

 

 

Компот зі сухофруктів

100

150

 

 

 

                     

 

ІI тиждень

 

Назва блюда

Виход блюда

Назва блюда

Виход блюда

Назва блюда

Виход блюда

ясла

сад

ясла

сад

ясла

сад

Понеділок

Сніданок

Обід

Полуденок

Плов із рису та яблук

180

200

Суп з галушками

150

200

Каша молочна пшоняна

180

200

Печиво

12

35

Картопляне пюре

115

140

Хліб пшеничний з маслом

55/3

80/5

Чай з молоком

150

180

Печінкові оладки, соус

36/20

45/ 25

Чай

 

180

II      Сік

50

70

Ікра кабачкова

50

80

Кофейний напій на молоці

180

 

 

 

 

Компот із сухофруктів

100

150

Сир твердий

7

12

 

 

 

Хліб житній

20

40

 

 

 

Вівторок

Каша геркулес

80

100

Суп картопляний на к/б.

150

200

Суп молоч. макаронний

180

200

Рибний биточок з соусом

45/20

90/25

Тушкована капуста з м’ясом

140

180

Рулет з какао

50

60

Хліб пшеничний з маслом

50/3

75/5

Хліб житній

20

40

Чай з молоком

150

180

Молоко кип'ячене солодке

150

200

Компот із сухофруктів

125

175

Свіжі фрукти

45

100

Овочі свіжі

30

30

 

 

 

 

 

 

 

II      Сік

50

70

 

 

 

 

 

 

Середа

Сирники з кип'яч. сметаною

100/10

125/15

Суп гороховий на м/к бул.

150

200

Овочеве рагу

150

180

Хліб пшеничний з маслом

22/3

30/5

Каша пшенична (в’язка)

100

120

Хліб пшеничний з маслом

20/3

35/5

Коф.напій на молоці

150

200

Котлета м'ясна з соусом

45/20

70/ 25

Молоко кип'ячене солодке

150

200

Свіжі фрукти

45

100

Овочі свіжі

30

30

Відварне яйце

20

40

II      Сік

50

70

Компот зі сухофруктів

100

150

 

 

 

 

 

 

Хліб житній

20

40

 

 

 

Четвер

Суфле з риби, соус

50/10

100/25

Суп овочевий на к/б

150

200

Каша молочна рисова

180

200

Картопляне пюре

105

125

Макаронна запіканка із відварного м'яса

120

160

Пиріжок

50

60

Хліб з маслом

50/3

75/5

Буряк пропущений з сметаною

50

80

Сир твердий

8

13

Овочі свіжі

20

30

Хліб житній

20

40

Чай

150

180

Какао на молоці

150

200

Компот з сухофруктів

125

175

Свіжі фрукт

45

100

II      Сік

50

70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П'ятниця

Сирно-морковна запіканка, зі сметаною

150/10

180/15

Суп рисовий на м/к бул.

150

200

Каша молоч. геркулес

180

200

Хліб пшеничний з маслом

50/3

75/5

Пюре картопляне

115

140

Вафля

13

40

Коф.напій на молоці

150

190

М’ясні зрази з яйцем, соус

50/20

70/ 25

Чай

150

180

II      Сік

50

70

Ікра кабачкова

50

80

Свіжі фрукт

45

100

 

 

 

Хліб житній

20

40

 

 

 

 

 

 

Компот із сухофруктів

100

150